kolmapäev, juuli 12, 2006

Kestavabrik Pärnus


LOE SIIT ARTIKLIT!

Maarin Ektermann

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Hea seegi, ma juba kartsin, et ka seekord olid kohal vaid mitte kohal olnud ametnikud.

Unknown ütles ...

:) Artishoki ametnik oli kõps kohal!

Anonüümne ütles ...

olgem ausad. kohal olid: tegijad ise. projekt ei toiminud interaktsiooni mõttes absoluutselt. vähest esimesel päeval galeriis viibinud publikut (sõbrad, kolleegid, rühmitusekaaslased) ignoreeriti täielikult ning visati lõpuks välja nagu nõukogudeajal. ja lõpudefileel osalesid ainult mõned sõbrad või osalejad ise. või paar isikut, kes olid performance läbiviimist aidanud. kostüümid olid lahedad ja modellid ilusad ning erilised, aga kogu seda projekti kulminatsiooni ei näinud mitte keegi peale nimetatud isikute. pluss paar osaleja peikat või lähisugulast. ja sellist ideed on kasutatud maailmas nii palju: radikaalsed kunstnikud teevad erilisi riideid inimestele tänavalt. küsimus on teostuses!

Unknown ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Unknown ütles ...

"vähene sotsiaalsus" on selline hea silt, millega asjad maha kanda.

antud juhul (õnneks) töötas salong ilusasti eneseküllasena. ja kohaletulnud said ise valida, kas chativad omakeskis öuenurgas või tunnevad ise huvi, mis parajasti käsil on.

Anonüümne ütles ...

maarin, ära solvu, aga nimetatud intsidendi (konkreetne väljaviskamine) ajal olid sina rannas.või kus iganes chillimas. see oli esimesel päeval. sina seda ei näinud. järgmisel päeval ei tulnud väljavisatutest enamus üldse kohale, eriti ei kutsunud nagu.....

Anonüümne ütles ...

Interesting website with a lot of resources and detailed explanations.
»