kolmapäev, november 08, 2006

Jaapani muljeid vol5


tere kullakesed!

Aga meie käisime eile Janega Vaikses Ookeanis ujumas - vesi oli vast 20 kraadi, aga nii köva tuul, et ei saand astudagi ja tohutud lained. tuul keerutas liiva nii kövasti, et jalgadel oli valus, kui liiv vastu sääri tuiskas. hyppasime ja kilkasime tohutu suurte lainete sees nagu kaks last ja yks vanamees kaldal käis närviliselt edasi-tagasi meid nagu hulle vaadates - jaapanlast jaoks on praegu talve algus, november noh. surfareid oli kyll palju vees...
kui olime ranna äärest ära tulnud, siis istusime yhe templi trepil ja puhastasime pool tundi oma asju liivast - kaamera oli vee- ja liivpritsmeid täis - sellise ilmaga oleks eestlased ammu tormi eest pakku jooksnud, ma mötlen kodumaal, aga näedsa Jaapanis lähevad kaks ulli ujuma.
Templi juurest ronisime mäe otsa ja sealt hakkas tasapisi päikeseloojangus Fuji paistma - kyll oli ilus ja kui palju pilte tehtud... ja hiljem köik pildid yhe lolli nupulevajutusega kaamerast ära kustutatud, ma kirun end siiani - tehnika kasutamine on ikka liiga lihtne.

Koht kus olime on Kamakura - täis vanu templeid ja surfareid - siiin asub ka, nyyd vist maailma suurim Buddha kuju. Lahe koht. ööbisime Miho pool, kes elab möni metroopeatus Tokyo poole Yokohama linnas.


kihutame edasi
sayonara praeguseks!
mann

Kommentaare ei ole: