neljapäev, august 26, 2010

Kuldvasikas. Kummardage kunsti


Ootamatu nihke tõttu Taru Kunstimaja näituse programmis on teoks saanud kontseptsioonidest ja kuratoorsest survest vabanenud distsipliini ja meediaülene hea kunsti näitus, mis annab läbilõike parimast kunstist, mis Tartus igal suvalisel hetkel olemas on, aga paraku mitte alati avalikkusele näha ei ole.

Olete oodatud osa saama ja kummardama Tartu Kunstimaja suures saalis 13. - 29.08. 2010.

Vasika vaimustuses: Peeter Krosmann, Nadežda Tšernobai, Rauno Thomas Moss, Jevgeni Zolotko, Stanislav Netšvolodov, Barthol Lo Mejor, Priit Pajos, Ahti Seppet, Toomas Thetloff, Safe Sex Guru, Ago Teedemaa.
Tseremoonia juhatas sisse chaneldior.



chaneldiori avaloeng


Seintel Ahti Seppet "Poliitbüroo" ja postamendil "Regaalid"; kõlareis Barthol Lo Mejor

Seinal Priit Pajos "Kuldsarvedega lehm"; Rauno Thomas Moss "Satan Loves You"; Safe Sex Guru "Trofee nr.1. Siirus"

Ees postamendil Ahti Seppet "Raamatute raamat"; taga seinal Stanislav Netžvolodov"; postamendil Artsecurity "Polt ja mutter"; chaneldior "Jahimehe lõks"; Peeter Krosmann "Kunstitarbed. Kunsti müük" ja "Opera pizza"

Artsecurity "Polt ja mutter"; Peeter Krosmann "Kunstitarbed. Kunsti müük" ja "Opera Pizza"; Ago Teedema "Nemechek"; Stanislav Netžvolodov, Ahti Seppet "Raamatute raamat"; Nadežda Tšernobai "Kiss My Ass"

Nadežda Tšernobai "Kiss My Ass"


Jevgeny Zolotko "Fallos"

Meeskond: chaneldior, Markus Toompere, Nadežda Tšernobai, Geven Piir, Rauno Thomas Moss, Peeter Krosmann, pildilt on puudu Jevgeni Zolotko, pildistas Indrek Grigor

Kommentaare ei ole: