kolmapäev, veebruar 25, 2015

Artur Lääts - "Punane planeet" soundtrack

Veebruarikuu teiseks ja viimaseks postituseks on Marta Stratskase näituse "Punane planeet" helikujundus, mille autoriks on Artur Lääts.

Artur Lääts  on vabakutseline muusik, kes elab ja töötab Tallinnas. DJ-na on ta esinenud aastast 2008 erinevates kohtades, nagu näiteks Leedu, Läti, Inglismaa, Poola ning loomulikult Eesti. Oma esimesed lood avaldas ta 2010. aastal artistinimega Glitchfxxx plaadifirma Contrast-r (Belgia) alt. Samuti plaadifirmade Electrax music ja Gynoid Audio (Austraalia) alt.

Muuhulgas on ta seotud ka plaadifirmadega nagu näiteks Plastiq, Naked Lunch, Afrotek Records, Translucent, Ex-tracted records ja Darknet. Artur Läätse muusikat on mänginud ning oma mixides kasutanud ka sellised nimed nagu Joris Voorn, Thomas Hessler jpt. Artur on olnud seotud ka erinevate kunstiprojektidega, nt heliinstallatsioon Ats Parve näitusel Draakoni galeriis "Fixing the Silence" ning heliinstallatsioon Marta Stratskase näitusel "About Rooms" Vaal galeriis. 


Artur Lääts soundtrackist:
"Nende konkreetsete lugude puhul lähtusin selle näituse töödest. Näitusel oli siis valdavaks kujundiks  sõdurid  ning näitust võttis kokku punane planeet-mida võib erinevat moodi tõlgendada. Jälgisin maalide valmimis protsessi ja tegelikult lugusid tegin samas ruumis kus Marta neid maale maalis. Arutasime koos maale ja muusikat üheaegselt..."


1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Tähelepanu !!!

minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 2 nädal tehing.

Attention !!!

my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 2 week transaction.