neljapäev, aprill 29, 2010

Tähelepanu! Üleskutse! Estonian Art Power Top 25!


Kallid kolleegid!
Saabumas on järjekordne Kunstiministeeriumi üritus, mille teemapealkirjaks on tänavu "Võim kunstiväljal". Seoses sellega on koostamisel eesti kunstimaailma kõige mõjuvõimamate tegijate edetabel Estonian Art Power Top 25! Seoses sellega palun kõigi kunstiprofessionaalide abi!

Palun kõigil, kes tunnevad end seotud eesti kunstieluga, koostada oma 5-nimeline edetabel, alustades inimesest, kelle käes on teie arvates kõige rohkem võimu. Iga persooni juurde lisage ka 1–2 lauset tema võimupositsioonide selgituseks.

Näide:
1. Karu, kõige suurem
2. Hunt, kõige teravamad hambad
3. Rebane, kõige kavalam
jne

Oma edetabelid palun postitage aadressile rael@publicpreparation.org.
Deadline -- 10. mai 2010!

Võimalikult objektiivse Estonian Art Power Top 25! koostamiseks on tarvis võimalikult paljude eesti kunstielus osalejate arvamusi ja argumente! Eesti kunstimaastiku kõige mõjuvõimsamate persoonide edetabelit presenteeritakse 15. mail Kunstiministeeriumis, Rüütelkonna hoones.

Laekunud materjalid eraldi avalikustamisele ei kuulu ja Power Top 25! koostaja garanteerib kõigi kaastööliste konfidentsiaalsuse.

Palun panustage! Üheskoos selgitame välja, kes ja kuidas suunavad meie kunstielu! Üheskoos saame teada, keda moosida ja lobitada, keda survestada ja kellelt nõuda!


Ette tänades,
Rael Artel
Estonian Art Power Top 25! koostaja

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

millega inimesed tegelevad! kas see on mingi nali või? loodan, et on.