esmaspäev, november 28, 2011

Artishoki ja AICA Eesti kunstikriitika lugemisgrupp

Kaanepilt pärit siit

Järgmine Artishoki ja AICA Eesti kunstikriitika lugemisgrupp leiab aset sel kolmapäeval, 30. novembril kell 19.00 MÄRZis (Olevimägi 7).

Seekordne lektüür pärineb Eha Komissarovi raamaturiiulilt. Loeme Daniel Birnbaumi ja Isabelle Graw toimetatud kogumikku "Canvases and Careers Today. Criticisms and its Markets" (2008). Kogumik põhineb Frankfurt am Main Institut für Kunstkritik samanimelise konverentsi ettekannetel ning lugemisele tuleb selle viimane paarik: kunstniku ja kriitiku Melanie Gilligani "The Contemporary Social Market" ning Frankfurt Institut für Kunstkritik ja Texte zur Kunst kaasasutaja Isabelle Graw vastus talle.

Märksõnad: kunstikriitika ja turg

Tekstid saab alla laadida:
http://www.tartumuliseb.net/Lugemisgrupp_30_11.pdf

Kohtumiseni viimast korda MÄRZis!

1 kommentaar:

Unknown ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.