kolmapäev, juuni 04, 2014

Artishok Records esitleb / presents: HELLO KILLU





Kuulamiseks ja allalaadimiseks: https://soundcloud.com/artishok/sets/hello-killu

Tervist, kas te mäletate sellist asja nagu Artishok Records? Ei ole hullu, kui ei mäleta, sest Artishoki harud kaovadki ja ilmuvad taas üsna sporaadiliselt... Kunagi sai see ellu kutsutud mõttega kaardistada “kunsti ja muusika ja helide” vahelisi kohtumisi, kunstnike eksperimente muusikaga jne; lisaks võibolla ehk ka levitamaks audiofaile salvestatud intervjuudest ja diskussioonidest... Vahepeal oligi juba täitsa võimalik leida Artishoki lehelt Mihkel Kleisi, Riho Kalli, Stellat, Kreatiivmootorit jpt. Aga siis juhtus meil tehniline fopaa ja enam pole seal juba tükk aega midagi; mõned lood leidsid endale koha päris maailmas, sattudes plaatidele jne. Aga mõte sellest väljakuulutatud “recordsist” elas kusagil edasi.

Õnneks on Hello Killu – Hello Upan ja Killu Sukmit, kellele sai see mõte kunagi õhku visatud ja kes ei lasknud sel enam päriselt meelest minna. Nii et tegelikult ei peaks olema “Artishok Records esitleb”, vaid “Artishok Records tänab tagant torkimast”.

Hello Killu on bass & drum, mitte drum & bass. Hello Killu muusikat on iseloomustatud kui ajaviitepunki, doomi või intellektuaalset rokkmuusikat ja olgugi, et osalistele meeldib väga Kim Gordon ja Kate Schellenbach, sarnanevat nende muusika ühe fänni arvamuse järgi ikkagi kõige rohkem Hello Killule. Enne Hello Killut mängiti koos bändides Extrafine ja Paul Cole & Ring My Bell – Hello bassil, Killu trummidel.

Hello Killu nelja looga EPd esitletakse 05. juunil Kultuuriklubis Kelm. Artishok Recordsi taas-ilmnemisel on lisaks veel esinemas Marita Lumi oma kandleseelikutega – see on performance, eksperimentaalne muusika ja vaimukas sketš; mänguline ja teatraalne etteaste ning innovatsioon nii seelikute- kui ka kandle-maailmas!

Orienteeruv Ajakava:
19.00 hakkab kõlama taustamuusika
20.00 esile astub Marita Lumi kandleseelikute-duo!
20.30 mõned küsimused Marita Lumile ja tema kandleseelikutele ning jätkub taustamuusika
21.30 Hello Killu!!
22.30 mõned küsimused Hellole ja Killule! Seejärel lõppeb ametlik osa ja algab jälle taustamuusika! Võimalus külastada baari, sotsialiseeruda ning arendada vesteluseid kunstist ja muusikast!



Ürituse leht FBs: https://www.facebook.com/events/245112062355472/

Hello Killu fänniks saab hakata siin: https://www.facebook.com/hellokillu?fref=ts 




Kohtumiseni Kelmis,
ikka teie
Artishok

Kommentaare ei ole: