kolmapäev, november 01, 2006

Jaapani reisimuljed vol4

No va Fuji on nahtud-ykspaev oli kena ilm ja seal ta seisis 150 km eemal!!!! Hirosi, kes yritust korraldab, ehitas oma maja kylge spetsiaalselt veel yhe vannitoa, et selge ilmaga oleks ikka Fuji naha, kui vannis olla. See on veel eriti naljakas seetottu, et ta maja asub maantee lahedal .

Kaisime eile Jaapani saunas-vaega tore, naturaalne allikas kuuma veega, vahepeal tuli nii kuuma vett, et korvetas. Leiliruumis oli suur telekas. Naised-mehed eraldi ja pesemiseks olid vaiksed pingid koos peegli ja kausikesega ja loomulikult massaashiga basseinid.

Vötsin tana puuri katte ja treisin bambusesse auke-olen nyyd bambooartist! kerge superstaari tunne tuli, kui köik pildistamas kaisid ja filmimas ja muidu uudistamas, vaarikad taadid parves ymber ja koogutavad, et kyll on ikka naine - Maririn Monroe-san. Mul muidugi suurusehullustus ja bambused on 10 m pikad ja sadades auke sees :)))

Meile kolis lisaks yhele pisikesele jaapanlannale tuppa veel yks ja nyyd magame nagu silgud pytis. Neile on see loomulik, aa kus siis eestlase suur mina 9 ruutmeetri peale mahub! Nad tegid just voodeid kui ma töstsin toa ringi nii nagu mulle meeldib. Ega ei ole siin midagi, et ma vöi Jane peame oma madratsid ymber keerama-krt meil ei jatku ohku hingata! Me olime ju essad!

Yhiselu on ikka lahe-ootan pönevusega jargmist osa-homme mahub meie pisikesse tuppa veel yks inimene, vahelduseks möni norskav mees akki? Kui nyyd hasti jargi möelda... siis seinakapis on veel ka ruumi!

Kobin kotile-omme paev otsa rassimist.

mann



Mann ja puur

2 kommentaari:

Maris Palgi ütles ...

Mõnus lugeda

Anonüümne ütles ...

yks pikemat sorti kommentaar on vol.3 juures.