esmaspäev, jaanuar 07, 2008

Y-kohtumine

MoKS ja Y galerii esitlevad:

Teisipäeval, 8. jaanuaril kell 18.00 leiab Y galeriis (Küütri 2, Tartu) aset järjekordne Y- kohtumine.

Seekord saab kuulda-näha MoKSi jaanuarikuist residenti Tomas Jonssonit, kes on Kanadas elutsev kunstnik, kuraator ja kriitik.

Teda tõmbavad linnad, nende kasvamine ja pidev muundumine. Tomas Jonsson on Calgaris asuva The New Gallery programmi direktor, millega seoses on ta tihedalt seotud kunsti- ja kirjandussündmuste korraldamise ning propageerimisega sealsetes kogukondades. Tomas jahib magistrikraadi Keskkonnateaduses, rõhuga sotsiaalsel planeerimisel, Yorki Ülikoolis Torontos ( Environmental Studies, York University in Toronto, with an emphasis on social planning). Tomas kuulub ka Calgari West Queen West piirkonna elanike eeskostegrupi Active 18 juhatusse ning on Fuse Magazine nõukogu juhatuses. Viimased pool aastat on ta veetnud aga Bauhausis, Dessaus, Saksamaal, kus ta osaleb Border Cities Kolleg programmis.

Soe teretulemast.

Leib ja tee!

*************************************************

Üritustesari Y kohtumine toimub 2008. a kevadeni, reeglina iga kuu viimasel teisipäeval Y galeriis. Üritustesarja eesmärgiks on tutvustada MoKSi residentkunstnike tegemisi. Seoses selliste ootamatute sündmustega nagu jõulud ja aastavahetus toimub seekordne Y kohtumine hoopis teisel teisipäeval. Edaspidi üritame taas viimaseid teisipäevi järgida! Üritustesarja toetab Tartu Kultuurkapital ja Eesti Kultuuriministeerium.


Rohkem infot:

http://www.ygalerii.blogspot.com/

http://moks.ee

Kommentaare ei ole: