reede, november 04, 2011

Artishok viskas viis!


Alljärgnevalt jõuab teieni fotoreportaaž Artishoki 5. sünnipäeva vastuvõtust 21. oktoobri õhtul Märzis. Punane vaip, diskokera, šampanja, Billeneeve linnusüdametest tehtud tikukad ja Roomet Jakapi poolt ette kantud tekstihitid läbi viie tegutsemisaasta.

Õhtu ametlik pool tipnes Heie Treieri kolleegi preemia üleandmisega ja - oh seda üllatust ja rõõmu - üks ordenitest pandi rinda Maarin Mürgile ja teine jäi ootama Hanno Soansi!

Ja last but not least!

Parima kingina arhiveerib käesolevast aastast kõike Artishokis seni ilmunut ja tulevikus ilmuvat Eesti Rahvusraamatukogu. Aitäh Juta Keevallikule oluliseks pidamast!

30. mail 2006 tegi Maarin Mürk esimese postituse...

15. juunil 2006 liitus Margus Tamm...

26. juunil Indrek Grigor...

Artishoki tänane toimetus, lavale on kalpsanud ka Liisa Kaljula (esimene postitus 20. juunil 2006) ja Elnara Taimre (esimene postitus 3. juulil 2006), puuduvad Gregor Taul ja Kati Ilves. Indrek Grigor sai käesoleval aastal Tartu linnalt parima kultuurikajastaja preemia, mille eest ta ostis filmikaamera ja nüüd salvestab sellega igal võimalusel.

Kuuldused sellest, et kunstimaailm kannab punast ja musta, vastavad tõele. Liisa Kaljula krahmamas mikrofoni, et seletada, miks Maarin Mürk kannab punast ja kõik teised musta.

Sõbrad

Roomet Jakapi deklameerimas Artishoki toimetuse poolt valitud tekste

Art critic must be beautiful: Heie Treier on teinud meie riiakas kunstimaailmas pretsedenditu žesti, algatanud kolleegi preemia, mis on tee-seda-ise tunnustus - Margus Tamme kujundatud kullast südamega ordeni annavad saajad aasta pärast edasi nende arvates tunnustust väärivale kunstiteadlasele.

Billeneeve ja õnnitlema tulnud kolleegid Polymerist

Nalja sai...

1 kommentaar:

Unknown ütles ...

Oo! Super! Palju õnne! PIldid on väga toredad!