kolmapäev, august 01, 2007

XOP (eXchange of Operators and Producers) töökohtumine Moostes

XOP- Loodav autonoomsete kultuuriloojate ja -operaatorite üle-euroopaline võrgustik, kunsti, hariduse, teaduse, meedia ja infokommunikatsioonitehnoloogiate alal.

XOP- raamistik ettevõtmistele, mis lubaks autonoomsetel kultuurikeskustel kohtuda, uurida ja avaldada väljaandeid selleks, et saavutada paremat positsiooni kohalike, riiklike ja Euroopa ning teiste võimuinstantsidega suhtlemisel. Raamistik võib areneda hiljem suuremateks ühisteks projektideks või viia uue organisatsiooni (n rahvusvaheline assotsiatsioon) asutamisele.

Ideeks on luua rahvusvaheline ettevõtmine, mis koosneb interdistsiplinaarsetest organisatsioonidest, institutsioonidest ja keskustest või nende osakondadest (n mõne (kunsti)ülikooli osakond või labor). Ettevõtmisega on ühinema oodatud ka üksikindiviidid (kunstnikud) või (kunsti)rühmitused, samuti on uksed avatud (info)tööstuse esindajaile, Interneti teenusepakkujaile, riistvara arendajaile ja tarkvarade programmeerijaile.


XOP Mooste töökohtumine
AEG: Neljapäev, 9.08.2007 (7.-9.08.2007)
KOHT: Mooste
Mujalt osalevad: Isin Önol (Türgi, Appartment Project)
Marko Kosnik (Sloveenia, Institute Egon Marche)
Peter Tomaz Dobrila (Sloveenia, Kibla)
Tero Nauha (Soome, Taidekoulu Maa)
Isse (Soome, Taidekoulu Maa )
Akseli Virtanen (Soome, GI)


töökohtumise töökeel: Inglise
Meilt majutus ja toit, võta palun kaasa oma magamiskott!

MIKS SINA? Kui oled huvitatud uutest kontaktidest kodu- ja välismaal, kui tahad saada tagasisidet oma tegemiste kohta, kuulda nõu oma ala spetsialistidelt meilt ja mujalt, jagada kogemusi, oled mõelnud, et kuidas edasi, või haud plaani hoopis uue projekti alustamiseks,...

Palume, et sa tuleksid ja esitleksid töökohtumise raames oma projekti. Aega selleks on projekti kohta ca 15 minutit, millele järgneb küsimuste-vastuste voor.

AEG: Neljapäev, 9.08.2007 (7.-9.08.2007)

Kommentaare ei ole: