esmaspäev, mai 21, 2007

Üleskutse kõikidele, kes on ennast või sõpru muuseumis pildistanud

Seoses Eve Kiileri fotonäitusega „Muuseumiteater“ Tartu Kunstimuuseumis kutsuvad näituse koostajad kõiki osalema põnevas sotsioloogilises uurimuses „Mina muuseumis“. Kiigake oma fotoalbumitesse või sorteerige pildifaile arvutis eesmärgiga leida need fotojäädvustused, mida olete teinud muuseumites või kunstinäitustel mingi teie jaoks olulise eksponaadi kõrval – olgu selleks siis loodusmuuseumi jääkarud või Louvre´i Mona Lisa.


Kontaktandmetega varustatud fotod (nimi, vanus, kontakttelefon, muuseumi ja eksponaadi nimi) palume saata aadressil indrek.grigor ät tartmus.ee või saata või tuua (kas fotodena või CD-l) Tartu Kunstimuuseumi (Raekoja plats 18) kassasse kuni 23. maini.


Üritus lõpeb 30. mail kell 18.00 avaliku pildiesitlusega saadetud fotodest kunstnik Eve Kiileri osalusel. Pildiprogramm jääb näituse „Muuseumiteater“ osana eksponeerituks kuni näituse lõpuni 10. juunil.
Kõik algmaterjalid tagastatakse omanikele esitluse päeval 30. mail.
Info tel 7 441 920.


Reeli Kõiv,
Eve Kiileri fotonäituse „Muuseumiteater“ kuraator





3 kommentaari:

Unknown ütles ...

aga kas need pildid võivad ka olla, kus ma olen pildistanud võõraid inimesi muuseumis? ja st, mitteposeeritult, või vähemalt mitte mulle poseeritult?

Unknown ütles ...

ja kas kirikus tehtud pildid loevad ka? a la niguliste case?

Anonüümne ütles ...

jah, sobivad küll.